NM ski 2019

NM på ski i Meråker har vært gøy å være med på! Jeg har deltatt både som frivillig og bidratt med kjøpte tjenester fra LP Tekst og bilder. Jeg har jobbet med marked og presse med oppgaver i sosiale medier, nettside og NM-avis i samarbeid med et godt team rundt meg. 90 % av jobben har vært basert på dugnad, men det har vært en nyttig og lærerik prossess. Arbeidet tilspisset seg høsten 2018, og hver dag i januar ble det jobbet med NM på ski. Vi hadde samarbeidsavtale med Tandem reklame og Stjørdalens Blad. Det er gøy å se tilbake på at vi i våre kanaler med våre små midler hadde en rekkevidde på nærmere 140 000 i sosiale medier under NM-dagene.

Neste år er det Ski Tour 2020 Sweeden Norway med verdenscupetappe fra Storlien til Meråker. Vi har startet jobben og jeg er glad for å være med der også!

Lenke til nettsiden for NM i Meråker: NMski2019