Bilder

Bygg & anlegg

25.mai var jeg invitert av næringsforeningen i Værnesregionen til å holde et innlegg for bygg- og anleggsbransjen i Meråker.  Jeg har jobbet med innhold til markedsføring for bl.a Selbuhus, Selbu Byggtre, Primahus bolig (Husbyåsen, Lånke, Blåklokkesvingen, Triangel Park, Storvika Terrasse), Botn boligfelt, Botnlia Panorama, Djupvika hyttefelt, Meraker Brug (Fagerlia hyttefelt), Lade Allé Extra, Jønland, Seljelia hyttefelt,  Avinor, Innherred Bygg,  m.fl.

 

Jeg forteller din historie

Brudeferd på Funnsjøen. Foto: Lene-Mari Prøven

Ta vare på øyeblikkene. Akkurat da vi skulle til å trekke inn båten, mørknet det rundt oss. Brudeferden på Funnsjøen hadde vært slik jeg så for meg og hadde planlagt, men nå så det ut til at vi kunne oppleve den lille ekstra magien. Som fotograf forsto jeg at regnbuen var innen rekkevidde. Jeg sto med vann til knærne og ropte ut til de rundt meg.

«Ser dere regnbuen?»

Og ja, det var akkurat slik jeg trodde. Regnbuen kom til syne bak båten. Det sterke solskinnet i møte med regndråper farget himmelen, og nå hadde jeg sekunder på meg til å fange det sjeldne øyeblikket. Dette er et bilde jeg kommer til å huske resten av livet. Jeg hadde drømt om muligheten, men at drømmen skulle gå i oppfyllelse hadde jeg aldri trodd. Vakkert og ekte. Hver eneste fotografering lever sin egen lille historie, og jeg elsker fortellinger.